Ondernemende studenten tref je bij ESBC.

 

Uitnodiging: 10 november!

Lezing door Costas Papaikonomou + Borrel

Costas Papaikonomou is één van de founding partners van Happen Group, het snelst groeiende creatieve innovatiebureau ter wereld, met kantoren in onder andere Londen, New York, Amsterdam en Sydney. De afgelopen 18 jaar heeft Costas gewerkt als Consumer Product Designer en Engineering Manager en helpt nu vanuit Happen grote spelers als AB-Inbev, HSBC, Heineken, Philips en Mondelez succesvol innoveren. Twee jaar geleden schreef hij het boek Thoughts From A Grumpy Innovator en op maandag 10 november komt hij ons vertellen over zijn visie op innovatief ondernemerschap.

Locatie: TU/e Campus, Multimedia Paviljoen, zaal 1
Aanvang: 17.00 uur (de lezing start om 17.30, de borrel rond 18.30)

Aanmelden: Kan via onze Facebook groep, maar is niet verplicht

C.V. Costas Papaikonomou

  • 2009 – heden Co-founder Winkle
  • 2007 – heden Co-founder Happen Group
  • 2005 Auteur “Thoughts for a Grumpy Innovator”
  • 1990 – 1996 Industrial Design Engineering TU Delft

Netwerkverzoekje:
Ken je ondernemende studenten die ESBC nog niet kennen? Neem ze dan mee naar het komende evenement!
ESBC is één van de founding partners van STARTUP/eindhoven, de incubator voor (o.a.) ondernemende TU/e studenten. Bekijk de gezamenlijke agenda hieronder.
Vind je ons leuk? Dan nodigen we je uit lid te worden van onze nieuwe Facebook groep!Ja, ik wil!

Agenda ESBC & STARTUP/eindhoven

ESBC Netwerkevenement van maandag 10 November 2014, 17.00h:
Lezing door Costas Papaikonomou (Founding partner Happen) + Borrel

Maandag 17 November 2014 | TU/e Innovation Lab | High-Five lezing
Maandag 24 November 2014 | Lezing STARTUP/eindhoven  | Marketing & PR
Maandag 1 December 2014 | Lezing STARTUP/eindhoven  | Omgaan met de pers

ESBC Netwerkevenement van maandag 8 December 2014, 17.00h:
Lezing door George Banken (Founder Detron ICT Groep) + Borrel

Maandag 15 December 2014 | TU/e Innovation Lab | High-Five lezing
Maandag 22 December 2014 | GEEN evenement, tentamenweek
Maandag 29 December 2014 | GEEN evenement, tentamenweek
Maandag 5 Januari 2015 | GEEN evenement, tentamenweek

ESBC Netwerkevenement van maandag 12 Januari 2015, 17.00h:
Lezing door Gijs Groeneveld (roeide de oceaan over) + Nieuwjaarsborrel

De Eindhoven Student Business Club (ESBC) is in 2008 opgericht door ondernemende studenten van de TU/e. De club stelt zichzelf ten doel ondernemerschap onder studenten te promoten en ondersteunen. Dat wordt gedaan door ondermeer het organiseren van inspirerende en leerzame lezingen van succesvolle ondernemers en netwerkborrels. Deze evenementen brengen (startende) studentondernemers van de TU/e bij elkaar, op een ontspannen maar effectieve manier. Studenten met een eigen onderneming komen vaak voor het zelfde soort problemen te staan, wat de impact van een goed netwerk extra groot kan maken.

Ook voor studenten, die in de nabije toekomst een gooi willen doen naar het ondernemerschap, staan onze deuren altijd open. Informatie en/of kritiek die nodig is om een idee om te toveren in een gezond bedrijf is via de netwerkbijeenkomsten ruimschoots voorradig.ESBC wordt in collegejaar 2014-2015 gerund door een vierkoppig bestuur van TU/e studenten, bestaande uit Joost Aanen, Dasha Simons, Joan Stip en Jeroen Geerts.

Samen met STARTUP/eindhoven wordt gepoogd elke maandagmiddag om 17.00 uur een interessante activiteit neer te zetten voor ondernemende studenten. ESBC zal zich hierbij vooral richten op inspirerende lezingen door ondernemers, STARTUP/eindhoven zal zorgen voor inhoudelijke informatieoverdracht door middel van lezingen en workshops omtrent onder meer juridische, fiscale en marketingtechnische zaken. 

Facebook

ESBC.nl

 

This email was sent to