getstarted

GET STARTED, 1e TU/e studenten-ondernemersevent!

Ruim 200 studenten namen deel aan het eerste studenten-ondernemersevent op de TU/e, 26 mei j.l. Een prima opkomst voor een eerste editie.  Nóg belangrijker zijn de enthousiaste reacties achteraf van de deelnemers aan dit middag- en avondvullende programma.

Het  evenement bood voor iedereen wat wils. Het begon met lezingen in de Blauwe Zaal van het Auditorium onder bevlogen leiding van dagvoorzitter Rudy van Beurden, TU/e alumnus. Collegevoorzitter Jan Mengelers opende het evenement. Gastsprekers waren o.a. present Boris Veldhuijzen van Zanten (The Next Web), Willemijn Verloop (War Child) en Edwin van Rest (Studyportals). Een panel met student-ondernemers bracht een discussie op gang mn. over de combinatie studie/eigen onderneming.

Aan de rand van de Markthal, konden de deelnemers aansluitend bbq-en en ondertussen volop netwerken. Een 7-tal workshops zorgde daarna voor de inhoudelijke bite ‘op-maat’. Ondertussen werd er druk gepitcht in de Markthal. Een gratis entreebewijs voor The Next Web in april 2016 was inzet van een informele competitie op de blauwe kruk. Winnaar werd Sjoerd Pieksma met de presentatie van een slimme kraan. Het afsluitende dancefeest met DJ La Fuente vormde een ontspannen afronding van een inspirerende middag/avond.

GET STARTED is een gezamenlijk initiatief van STARTUP/eindhoven, Studium Generale en de Eindhoven Student Business Club.