Upcoming events

Thomas Blekman

Het is Thomas zijn persoonlijke missie om managers te helpen bij het stimuleren van ondernemend gedrag om zo organisaties sprankelender, duurzamer en effectiever te maken. Tevens is hij professor Entrepeneurship & Strategy aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit.

Thomas maakt ondernemend potentieel los in bedrijven. Hij inspirereert door o.a. Lean start-up, Business Modeling, Blue Ocean Strategy, Customer Development, People development, Corporate Effectuation en andere tools te gebruiken.

Benieuwd naar de toepassingen van deze technieken in de praktijk? 14 maart om 17.30 zal hij naar ons in het Multimedia Paviljoen komen.

Harm de Vries

Harm de Vries kan je alles vertellen over het grote geld wat je ooit nodig gaat hebben voor uitwerking van jouw succesvolle idee. Hij is co-founder van Innovation Industries, een investeringsbedrijf voor high-tech start-ups die de potentie hebben om door te schieten.

Hij zal wat gaan vertellen over de voorwaarden van venture capital investments. Dit houdt in dat hij uiteen zal zetten wanneer venture capitalists investeren in jouw idee. Daarnaast zal hij vertellen hoe het investeringsproces zich vertaalt in de praktijk: wanneer heb je het geld precies op je rekening?

Klinkt dit interessant? 18 april om 17.30 is hij in het Multimedia Paviljoen. We zien je daar!