Partners

Accenture-logo

Accenture is een wereldwijd management consulting, technology services en outsourcing bedrijf. Met meer dan 305.000 mensen bedienen we klanten in meer dan 120 landen. We werken met onze klanten samen om hen te helpen high-performance bedrijven en overheden te worden. Daarvoor gebruiken we een combinatie van ongeëvenaarde kennis en ervaring in alle industrieën en bedrijfsfuncties en diepgaand onderzoek naar ‘s werelds meest succesvolle bedrijven. De wereldwijde omzet over het fiscale jaar dat eindigde op 31 augustus 2014, bedroeg 30 miljard Amerikaanse dollar.

Zet je talent en passie in bij een wereldwijde organisatie die voorop loopt op het gebied van business, technologie en innovatie. Werk samen met getalenteerde professionals met uiteenlopende achtergronden die jou helpen excelleren. Breng organisaties en gemeenschappen over de hele wereld verder. Scherp je vaardigheden aan met toonaangevende trainingen en ontwikkeltrajecten waarmee je bouwt aan een indrukwekkende carrière.

Meer weten over (afstudeer)stages of je carrière een snelle start geven als junior consultant? Ga naar accenture.nl/carriere

logo_BPD

De economische ontwikkelmaatschappij Brainport Development werkt samen met partners uit bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid aan het versterken van Brainport regio Eindhoven. Brainport, het high tech centrum van Europa, is een groeiversneller voor de Nederlandse economie. High tech en design in combinatie met hoogwaardige maakindustrie en ondernemerschap, gebaseerd op een unieke, open manier van samenwerken,  leveren de oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen. Brainport Development ontwikkelt en realiseert projecten,  promoot Brainport in binnen- en buitenland en ontwikkelt de regionale economische strategie.

Brainport Development versterkt innovatieve start-ups bij de start en groei van hun bedrijf door o.a. advies, vorming van relevante clusters en netwerken en huisvesting in high tech bedrijvencentra.  Ook werkt zij aan het versterken van de financieringsstructuur en het aantrekken van voldoende technisch personeel.

www.brainportdevelopment.nl/voor-bedrijven

www.brainport.nl/ondernemen

Koenen en co

Koenen en Co is dé vooruitstrevende totaaladviseur voor zakelijk Zuid-Nederland. Samen met jou bekijken onze adviseurs alle kanten van jouw bedrijf om zo te komen tot succesvolle oplossingen. We adviseren ondernemers bij strategische keuzes in accountancy, fiscaliteit, subsidies, personeel, IT en financiën.

Ondernemers succesvol laten ondernemen. Dat is wat wij elke dag samen doen. We zijn nieuwsgierig naar alles wat met ondernemen te maken heeft. Niet alleen naar de cijfers, maar ook naar de dromen en mensen erachter.

Met vestigingen in Eindhoven, Noord-, Midden- en Zuid-Limburg is Koenen en Co altijd bij jou in de buurt.

Meer weten? Ga naar www.koeneneno.nl